воскресенье, 1 марта 2020 г.

LEGENDA ATLANTIDEI FREE DOWNLOAD

Mi se pare ciudat ca Platon nu pare fascinat de civilizatia atlanta decat in masura in care ea era prezenta cu noua milenii inaintea timpului sau. Pe treapta superioara se afla fiinta ideala, perfect adaptata mediului inconjurator. La Acambro Mexic in urma cu 60 ani s-a gasit unul dintre numeroasele depozite presupuse atlante. Cayce isi incheie lecturile spunand: Pirineii, Egiptul, America si India. Dupa Platon, mai bine de doua mii de ani, peste misterul Atlantidei s-a asternut tacerea. legenda atlantidei

Uploader: Nikosida
Date Added: 20 December 2017
File Size: 13.27 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 82862
Price: Free* [*Free Regsitration Required]





Altminteri, veti disparea de pe fata Pamantului, ca Atlantida. Cele trei cataclisme au spulberat Atlantida, nimicind si dovezile palpabile ale existentei continentului.

legenda atlantidei

Sunt trasate pana si caile de navigatie. Price deoarece el a devenit celebru inca din cand a identificat un obiect scos la suprafata din apele Mediteranei de niste pescari greci.

legenda atlantidei

Este, pur si simplu, o cronica a unei lumi disparute. Intemeietorii unei civilizatii fantastice s-ar fi intors leegnda a continua. Cayce credea ca un mare numar de suflete sau entitati individuale traisera deja o viata sau chiar mai multe in Atlantida, inainte de a se reincarna, fiindu-ne contemporani.

Se nasc totusi intrebari: Ambelor variante le este comuna nevoia de imaginatie a omului. Cartea de Piatra infatiseaza oameni care analizeaza cu mare atentie, cateva obiecte, privindu-le cu o lupa; altii cerceteaza cerul cu un telescop.

Umanoidul acesta poate fi comparat cu omul-peste mitologic, Oannes, zeul coborat pe pamant pentru a civiliza popoarele Babilonului.

legenda atlantidei

Mi se pare ciudat ca Platon nu pare fascinat de civilizatia atlanta decat in masura in care ea era prezenta cu noua milenii inaintea timpului sau. Numeroase dovezi stiintifice conduc la ipoteza obarsiei comune a amerindienilor si egiptenilor.

Putem presupune ca la ivirea ei a inceput Potopul.

Iesirea din Matrix Legenda Atlantidei | science | Science

Totul arata de parca intreaga zona a fost maturata de un imens tsunami. Cercetarile arheologice de astazi ii dau dreptate in sensul ca, in ocean, sub stratul de mal, s-a descoperit zidul unei cetati. In Yucatan atlantii creeaza civilizatia maya.

Asa am descoperit vestigiile Atlantidei la 9,2 km est de Helgoland. Log into your account. Folosim cookie-uri pentru a va oferi un site web usor de utilizat, sigur si eficient care sa ofere legendq continut mai util, personalizat. Triburile din Valea Omo. El aminteste ca, in vremea domniei lui Ahmed Ben Tulun, s-a scos dintr-una dintre incaperi un pahar din sticla foarte curios: XX colonelul englez James Churchward desopera intr-un templu indian cateva pietre pe care era povestita Facerea Lumii.

Cel mai varstnic se numea Legsnda si avea conducerea suprema a insulei. Ok Citeste mai mult. Lemuria, primul continent lovit, incepe sa se scufunde in Oc. Au atantidei Creta si au luat-o de la capat. O singura barca pluteste pe ocean iar la bordul ei se vad clar 3 personaje.

Poseidon a impartit insula in 10 tari, fiecare avand cate un monarh. Spre satisfactia unora dintre contemporanii nostri, se pare ca atlantii erau vegetarieni. Continentul atlant este scindat in mai multe atlamtidei.

Atlantida – de la Platon la Edgar Cayce

Templul a fost construit in sec. Putem face parte dintre Fiii Legii Unice creand o societate umana solidara in care stiinta spiritualizata va sluji numai binele comun sau putem urma calea Fiilor lui Belial cu o societate inumana? Oamenii stiau sa foloseasca energia solara.

Avantandu-se in batalie, atenienii in frunte cu regele Kodros au opus o rezistenta indarjita. Aici si-a adus zeul copiii facuti cu o muritoare.

Комментариев нет:

Отправить комментарий